Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Грантовото споразумение между ЕК

...
 Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Грантовото споразумение между ЕК
Коментари Харесай

България получи евросредства за украинските бежанци frognews.bg

 Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Грантовото съглашение сред Европейска комисия и Министерството на вътрешните работи за даване на средствата бе подписано на 14 декември 2022 година В рамките на осъществяването му вътрешното ведомство подписа оперативно съглашение с Министерството на туризма за даване на средства в размер на 12 322 000 лв., които ще бъдат употребявани за възобновяване на разноски от националния бюджет на Република България през 2022 година

 

С оглед условието според Решението на Европейската комисия част от средствата, разпределени за България, в общ размер на 6 395 000 лв. - или 30 % от помощта, да бъдат ориентирани към общини и неправителствени организации, са подписани седем оперативни съглашения за даване на безплатна финансова помощ в общ размер на 5 327 000 лв. и следва подписването на още две съглашения на стойност 125 000 лв..

 

С цел асимилиране на остатъка от сумата за неправителствени организации и общини в размер на 943 000 лв. има опция за подаване на заявки за финансиране в границите на отворена покана за подаване на оферти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР